2010. augusztus 2., hétfő

Szexi cipők és az akkreditáció


Ha nő vagy, tudsz ilyen magassarkúban járni?
Ha intézmény vagy és van akkreditációd, 

tudsz a lehetőségeivel élni ? 



Imádom a magassarkú, extravagáns, színes szandálokat, bokacsizmákat. Kedvenc márkáim: Casadei, Baldinini (fent, a képen is egy Baldinini kreáció), Manolo Blahnik, Jimmy Choo, Louboutin.Egy ilyen magassarkú cipő nem is cipő, hanem egy topán, himnusz a szépséghez és kecsességhez. A Fantáziához, nagy F-fel.


Kétfajta cipőt viselek: lapossarkút és magassarkút. Lapossarkút a mindennapi rohangászáshoz (és kocsivezetéshez, nehogy a pedálok kikezdjék a gyönyörű cipők sarkait), magassarkút meg mindenhová máshová. A magassarkúban egy nőnek teljesen más a tartása, máshogy jár, az egész nő megváltozik. Sok nő nem szereti és/vagy nem tudja hordani a magassarkút. Pedig. :)
Ha van is neki és felveszi, látszik rajta, hogy nem szereti és szeretné már a lábán kívül tudni.


Mi a titka annak, hogy sokáig megtartsa a cipő a formáját és tudd igazán jól, királynőien viselni? Tisztítani kell, ápolni a bőrt, dobozban, sámfával tartani, ha kell, megsarkaltatni, a talpára vigyázni, a belsejét karbantartani. Egyszóval megtenni mindent, hogy minél hosszabb ideig minél jobb állapotban tartsd.
Utána pedig viselni is kell tudni, a megfelelő alkalomra a megfelelő cipőt.:)

Ugyanez érvényes az akkreditációra is.

Nem elég megszerezned az intézményakkreditációt, működtetned is kell. Minden képzést mindig dokumentálni, minden év végén elkészítened a szükséges dokumentációt. És ez csak a működtetés.
Élni is kell tudnod az intézményakkreditáció adta lehetőségekkel. Szakképzési hozzájárulás, pályázatok, vizsgáztatás, hatósági képzések, válassz! A lehetőségeket meg tudod ragadni az akkreditációval, Neked kell megragadnod!
Ha működteted és megfelelően használod ki, akkor ugyanolyan jó érzés, mint nőként egy szexi magassarkúban sikereket elérni. :)